Digital Marketing Awards - Τώρα πλέον και τα αγάλματα έχουν φωνή!!

Digital Marketing Awards - Τώρα πλέον και τα αγάλματα έχουν φωνή!!

Η IDEASEVEN τιμήθηκε με bronze award κατά την διαδικτυακή τελετή απονομής των βραβείων Cyprus Digital Marketing Awards 2020 που διοργάνωσε η BOUSSIAS Cyprus και το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών, στις 5 Μαΐου 2021.

Η εταιρεία μας βραβεύτηκε για  το έργο Storytelling Statues, όπου με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας κωδικών ταχείας απόκρισης (QR – Quick Response Code), δίνουν φωνή στα αγάλματα να διηγηθούν τη δική τους ιστορία!

Ευχαριστούμε θερμά την BOUSSIAS Cyprus για τη διοργάνωση των βραβείων που αναδεικνύουν τον τομέα του digital marketing, καθώς και την κριτική επιτροπή για την ψήφο τους. Επίσης, ευχαριστούμε την Τουριστική Ανάπτυξη Λάρνακας για την πολύχρονη συνεργασία μας και εμπιστοσύνη που πάντοτε μας δείχνουν. 

Η επιβράβευση αυτή είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργική ομάδα της Ideaseven, καθώς ενισχύει τον στόχο μας για συνεχής ανάπτυξη στην ψηφιακή τεχνολογία και ικανοποίηση των πελατών μας.

Τα τελευταία χρόνια η Κύπρος έχει επιτύχει ένα σημαντικό άλμα σε ότι αφορά την ανάπτυξη της τεχνολογίας και digital υπηρεσιών. Σίγουρα η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές και μια από αυτές είναι η μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης στην ψηφιακή τεχνολογία που βοηθά σε μεγάλο βαθμό να ανακτήσουμε εν μέρη την κανονικότητα μας και γι’ αυτό θα δούμε πολύ μεγάλες επενδύσεις σε αυτό τον τομέα στο σύντομο μέλλον.

Η ομάδα της Ideaseven που δραστηριοποιείται και καινοτομεί τα τελευταία 15 χρόνια στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας είναι έτοιμη να υποστηρίξει τις ανάγκες που δημιουργούνται. Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί!



  • Share this post: