Nina web app: Supercharge your waiters!

Nina web app: Supercharge your waiters!

Η Nina ίσως το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών ήρθε για να αλλάξει την εμπειρία στους χώρους εστίασης! Αποτελεί ένα whitelabel loyalty and upselling intelligent web app που συνδυάζει την τεχνολογία και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση, προσφέροντας εξελιγμένα εργαλεία και λειτουργίες αποκλειστικά για τον κλάδο της φιλοξενίας. 

Με 3 clicks ο πελάτης παραγγέλνει και πληρώνει κατευθείαν από το κινητό! Επίσης το σύστημα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο για σερβιτόρους android app, με δυνατότητα σύνδεσης μέσω οποιουδήποτε δικτύου ή 5G.

Το λογισμικό παρέχει στις επιχειρήσεις μια ψηφιακή λύση που θα τις βοηθήσει να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους και να διαχειρίζονται καλύτερα το προσωπικό τους βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών.

Η Nina μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, από μικρές έως μεγάλες, και έρχεται να εξαλείψει προβλήματα που σχετίζονται με τον χρόνο και τα σφάλματα στη διαδικασία παραγγελίας. Έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί μεγάλες περιοχές και απομακρυσμένα/απομονωμένα σημεία όπως beach bars, pool bars και υπηρεσίες δωματίου σε ξενοδοχεία συνδυάζοντας πολλαπλά μενού και χώρους σε έναν μόνο κωδικό QR και με προσαρμοσμένη επωνυμία του συγκεκριμένου χώρου εστίασης. Παράλληλα μπορεί να αυξήσει άμεσα τις πωλήσεις έως και 300%. 

Χρησιμοποιώντας την nina, τα ξενοδοχεία και οι χώροι εστίασης  μπορούν να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες τους ελαχιστοποιώντας τον χρόνο παραγγελίας και αυξάνοντας ταυτόχρονα τις πωλήσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαλείφουμε τον ανθρώπινο παράγοντα. Αντ 'αυτού, δημιουργήσαμε μια εφαρμογή που προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση αφήνοντας χρόνο στο προσωπικό για  να επικεντρωθεί στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην προσωπική επαφή με τους πελάτες, κάνοντας την εμπειρία τους ακόμη καλύτερη.

Το σύστημα έχει ήδη καθιερωθεί στον τομέα της φιλοξενίας, με συνεργασίες και συνδέσεις με POS και Payment Systems στην Κύπρο αλλά και με υποστήριξη 24/7, είναι πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες του χώρου!

  • Share this post: